Fitness

Hvis du er vild med fitness/styrketræning, og generelt viden om sundhed, så er denne linje måske noget for dig. På denne linje, vil du lære en masse om anatomi, fysiologi og biomekanik. Du vil få undervisning i hvordan du kan optimere din træning, og hvilke parametre der har størst betydning for dit træningsrespons. Undervisningen er delt op i teoretisk undervisning og praktisk undervisning i vores træningslokaler. Vi vil veksle mellem alle former for træning. Derfor vil udholdenhedstræning/cardio, også være en stor del af undervisningen, lige så vel som styrketræning vil der vil ligeledes blive brugt tid i undervisningen på at studere og dygtiggøre sig i ernæringsvidenskab, samt at få værktøjer til at kunne navigere i diverse sundhedsmyter. Disse værktøjer vil også give dig den nødvendige viden, til hvordan man opnår et vægttab eller en vægtforøgelse.

I slutningen af skoleåret, og formentlig også noget før, vil du være i stand til at kunne lave dit eget træningsprogram, så du får stimuleret alle de væsentligste muskelgrupper, som du har fokus på via din træning. At nørde detaljer i teknik og forbedre sin udførsel af diverse træningsøvelser, vil også være i fokus. Derfor er linjen også for alle. Man kan sagtens vælge linjen, selvom man ingen erfaring har med styrketræning/fitness. Dog skal du være forberedt på at arbejde fysisk hårdt, få sved på panden og ømme muskler.

Hvis du derfor går med en drøm i maven om at tage din fritidsinteresse/hobby til det næste niveau, så er dette muligheden.