Sport og adventure

I forårs-, sommer- og efterårsmånederne er vi på vandet. Vi dyrker windsurfing, kitesurfing og Stand up paddle-surfing – vejret bestemmer, hvad vi gør 😊

Vi lægger stor vægt på sikkerhed, og vil altid tage højde for elevernes niveau og vejret.

Kitesurfing

Hvis du aldrig har prøvet kitesurfing før, uanset om du har erfaring med kitesurfing eller andre surf- og vindaktiviteter eller er helt nybegynder, er du i gode hænder på Ordhavets Sport og Adventure linje. Vi bestræber os på at give dig den bedste oplevelse og hjælpe dig med at gå fra novice til ekspert på få timer! Vores fokus er på sikkerhed, en fantastisk oplevelse og hurtig progression. Kitesurfing er en fantastisk måde at opleve naturens kræfter på, det er socialt og kendt for det gode sammenhold.

Hvis du allerede kan kitesurfe, “bring your own gear” og kitesurf på et af Danmarks bedste kitesurfing spots sammen med dine venner fra efterskolen. Hvis du har dit eget udstyr med, kan du få undervisning af Kesia, Patrick eller Peter – vi tilbyder undervisning i alt fra dit første hop til store kiteloops og handelpass. Der er garanti for fremskridt.

Windsurfing

Hvis du aldrig har prøvet at windsurfe før, introducerer vi dig til windsurfing med grundlæggende viden om vind, vejr og teknikker. Dette sker gennem instruktion på vandet, mens du windsurfer. Denne introduktion giver dig det nødvendige grundlag for at udvikle dig til næste niveau som windsurfer.

Hvis du allerede kan windsurfe, “bring your own gear” og windsurf i farvandet omkring Bogø sammen med vennerne fra efterskolen. Vi er overbeviste om, at du kan lære mere ved at deltage i vores Sport og Adventure linje. Vores instruktører kan undervise dig i alt fra vandstart og sejlads med trapez til forskellige hop og tricks.

Stand up Paddel

Vi underviser i de grundlæggende teknikker, håndtering af udstyr og sikkerhed. Vi pakker madpakken og tager på tur i farvandet omkring Bogø. Hvis du har dit eget udstyr, er du velkommen til at medbringe det.

I vintermånederne

I vintermånederne bruger vi tiden på aktiviteter som instruktøruddannelse, speedbådscertifikat, mountainbiking, træning i vores fitnesscenter med fokus på styrke og smidighed, samt ture til skåningen med mulighed for sauna og vinterbadning.

Surf lærere:

Patrick

32 år

fra San Francisco, California.

Erfaren instruktør i mange discipliner. 

Startede med at køre på skateboard i 1996.

Startede med at vindsurfe og undervise i vindsurfing og SUP i 2008.

Startede med at kitesurfe i 2009.

Blev kitesurf instruktør i 2010.

 

 

Kesia

34 år

Erfaren SUP og kitesurfing instruktør.

Startede med at kitesurfe i juli 2012.

Blev snowkite- og kitesurf instruktør i 2013.

Blev SUP instruktør i 2014.

 

 

Peter

46 år

Erfaren windsurfer og kitesurfer

Har windsurfet i ca. 35 år

Har kitesurfet siden sporten kom til Danmark