Profil

Ordhavets profil​ og formål

Ordhavets Efterskole er for 9. og/eller 10. klasses elever.
På Ordhavets Efterskole, tror vi  på, at forskellighed er en styrke og mangfoldighed er nøglen til vækst. Vores efterskole er ikke kun et sted for læring, men også for udforskning af passioner og udvikling af færdigheder, uanset baggrund eller styrker.

Vores fire linjefag er kernen i vores tilbud. Uanset om du brænder for Fodbold, Sport og adventure, Grafisk Design/Social Media eller Fitness, har vi skabt en atmosfære, der fremmer personlig vækst og kreativ udfoldelse. Vores undervisning er designet til at støtte enhver elev, også dem med læseudfordringer, så alle kan nå deres fulde potentiale.

 

Ifølge skolens vedtægter §2, stk. 2 er skolens formål følgende

”Den selvejende institution har som værdigrundlag et solidt, alment fundament af basale færdigheder og kundskaber som udgangspunkt for virkelyst, fordybelse, kreativitet og oplevelser i tilknytning til skolens værdier;

Ordentlighed, Nysgerrighed og Engagement.

I det daglige samarbejde mellem elever og skolens medarbejdere lægges der vægt på at udfolde elevernes og medarbejdernes potentialer jævnfør skolens vision; På vores skole udfolder vi potentialer gennem tradition og fornyelse. 

Eleverne gives en menneskelig og faglig ballast, der sætter dem i stand til at klare deres pligter og bruge deres rettigheder i et demokratisk samfund.”